ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ
Views: 2736 Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι

 Υποστρώματα με συρταριέρα

 
    Οι βαθιές βάσεις υποστρωμάτων μας μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν συρτάρια σε διάφορες συνθέσεις.
 
Υποστρώματα με κρυφό χώρο αποθήκευσης
 
    Τα νέα υποστρώματα με κρυφό χώρο αποθήκευσης προσφέρουν σημαντικές αυξήσεις στην χωρητικότητα αποθήκευσης σε σύγκριση με τα υποστρώματα με συρταριέρα.
 
    Όλοι οι χώροι αποθήκευσης κρύβονται πίσω από όμορφα επικαλυμμένα βαθιά παραπετάσματα, τα οποία καλύπτουν όλο το ύψος της βάσης του υποστρώματος.
 
    Αυτές οι πρακτικές και ευέλικτες πτυχωτές ποδιές παρέχουν ένα εξαιρετικό φινίρισμα με όμορφες λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευμένα στοιχεία.
 
    Τα υποστρώματα με κρυφό χώρο αποθήκευσης προσφέρουν μια μοναδική επιλογή από κρυφούς χώρους αποθήκευσης που αποτελούνται είτε από μια βαθιά μεγάλη ανοικτή κοιλότητα ή δύο συρτάρια και τα δύο κρυμμένα από ένα μεγάλο υφασμάτινο παραπέτασμα .
 
Υποστρώματα υπέρ-αποθήκευσης
 
    Τα βαθιά υποστρώματα υπέρ-αποθήκευσης μας, σας προσφέρουν την απόλυτη λύση αποθήκευσης.
 
    Απλά σηκώστε το πάνω μέρος του υποστρώματος το οποίο αρθρώνεται στη βάση, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το σύνολο της βάσης του υποστρώματος για αποθήκευση.
 
    Τα υδραυλικά ελατήρια καθιστούν εύκολο να σηκωθεί ακόμη και με το στρώμα στη θέση του. Αυτό το είναι επίσης μια εξαιρετική λύση αν ο χώρος είναι περιορισμένος στην κρεβατοκάμαρα, καθώς δεν χρειάζεται να αφήσετε χώρο για να βγαίνουν τα συρτάρια